Pārmaiņu vējos: Ķibilde-Grase pamet Latviju, Muižniece atkal brīva, Jaunzemei jauns amats

Intervijas ar šīm trim sievietēm bijušas IEVĀ beidzamā pusotra gada laikā. Un viņu visu dzīvē notikušas būtiskas pārmaiņas.
Lolita Lūse
Lolita Lūse
Foto: no izdevniecības Žurnāls Santa arhīva

Mēs visi pārceļamies

Uzņēmēja ILZE GRASE-ĶIBILDE kopā ar bērniem nupat pārcēlusies uz Vāciju. Viņa pieņēmusi jaunu izaicinājumu – atteikusies no Moller Baltic Import izpilddirektores krēsla un kļuvusi par Audi Ingolštadtes rūpnīcas digitālā biznesa un inovāciju direktori pēcpārdošanas produktiem.

«Mana šābrīža sajūta ir – seko saviem sapņiem! To es gan saku draugiem, gan atkārtoju sev mirkļos, kad nejūtos pārliecināta, jo, protams, ir dažādi brīži – pārliecības pilni un ne tik ļoti. Autoindustrijā vienmēr esmu vēlējusies izmēģināt globālu autorūpnīcas līmeņa amatu, jo abās pārējās – gan dīlera, gan importētāja – jomās esmu strādājusi.

Protams, būs arī asaras. Man pašai tās ir katru dienu.

Pirmo piedāvājumu saņēmu jau kovida laikā, taču pārcelties uz Ķīnu nebiju gatava. Toties februārī izteikto priekšlikumu strādāt Eiropā nolēmu izskatīt uzreiz. Esmu cilvēks, kurš jaunām iespējām saka jā, priecājos, ka strādāšu digitālā biznesa un inovāciju jomā – tā šobrīd autoindustrijā ir visaktuālākā!

Lai turpinātu lasīt, reģistrējies!

Iegūsti piekļuvi labākajam saturam, jaunumiem par Tev interesējošām tēmām, podkāstiem un citiem jaunumiem mūsu portālā

Villas Sarunas

Vairāk

Personības

Vairāk

Attiecības

Vairāk

Dzīvesstils

Vairāk

Lasāmgabals

Vairāk

Viedoklis

Vairāk

Praktiski

Vairāk

18+

Vairāk

Abonē