Līgavu sapņu piepildītāja Katja Šehurina un viņas kleitas, kurās precas Holivudas zvaigznes

Modes dizaineri Katju Šehurinu viegli atpazīt pēc gaisīgajām kāzu kleitām – mežģīnes, tills, pērlītes, izšuvumi, podziņas… Viņas romantiskos tērpus iegādājas līgavas, arī zvaigžņu statusa līgavas, teju visur pasaulē. Taču pavisam nesen Katja radījusi jaunu zīmolu ar daudz striktākām līnijām un spilgtākām krāsām. Pasaule tiecas uz minimālismu.
Aiva Kanepone
Aiva Kanepone
Foto: Agneta Jonele. Stils: Agija Vismane

Mēs tiekamies tajā vētras rītā, kad daudzās Rīgas ielās viļņojas upes un nogrimst automašīnas, ielas pilnas ar nolauztiem kokiem un vējš vēl ārdās, bet cilvēkus ielās tikpat kā neredz. Tomēr interviju mēs nepārceļam. Katja ar prieku runā par kleitām, bet visai negribīgi pati par sevi. Viņai ap roku apsieta sarkana dzītiņa – tā esot dāvana, kas dod iespēju izteikt septiņas vēlēšanās.


– Daudzi domā, ka Katja, kurai pieder modes veikaliņš Londonā, dzīvo Londonā. Kā tad ir patiesībā?
– Patiesībā es nekad tur neesmu dzīvojusi, cilvēki to izdomāja tāpēc, ka zīmola nosaukums ir Katya Katya London. Es dzīvoju Rīgā!

– Intervēju jūs pirms desmit gadiem, un tad Katja asociējās tikai ar sievišķīgajām, maigajām kleitām. Taču pagājis laiks, un modes skatēs redzama arī pavisam citāda Katja. Kas pa šo laiku ir mainījies?
– Ļoti daudz ko izmainīja kovids. Mūsu zīmols saistīts ar kāzu industriju, bet tai joprojām iet grūti. Daudzas kāzas tika atceltas, un tas bija skumji.

Lai turpinātu lasīt, reģistrējies!

Iegūsti piekļuvi labākajam saturam, jaunumiem par Tev interesējošām tēmām, podkāstiem un citiem jaunumiem mūsu portālā

Villas Sarunas

Vairāk

Personības

Vairāk

Attiecības

Vairāk

Dzīvesstils

Vairāk

Lasāmgabals

Vairāk

Viedoklis

Vairāk

Praktiski

Vairāk

18+

Vairāk

Abonē