Kristīne Nevarauska: Ja man kāds būtu teicis, ka apprecēšos ar lietuvieti, neticētu

Aktrise Kristīne Nevarauska-Atkočūne. Dedzinošs noslēpums, trausls, mazliet nervozs haoss un… perfekcionisms. Tāda neiespējama kombinācija. Ir sākusies viņas 20. sezona Dailes teātrī. Mēs tiekamies dienās, kad Kristīnes citkārt koncentrētais skatiens iemantojis aizplīvurotu maigumu – ir iedvesmojoši steidzīgs laiks. Tikko bijusi izrādes Efekts pirmizrāde, tūliņ būs nākamā – ārpusteātra projektā. Sešos jātraucas uz bērnudārzu pēc piecgadnieka, jo vīram šomēnes ir radošs projekts Igaunijā.
Ineta Meimane
Ineta Meimane
Foto: Liene Pētersone. Stils: Laila Trilopa

– Ceļš līdz mūsu sarunai ilga pāris gadu: tu allaž vairījies.
– Saprotu, izklausās, ka iedomīgā aktrise negrib runāt. Bet tie ir kompleksi. Kautrīga, introverta, nespēju privāti atklāties. Vispār neatceros, kad beidzamo reizi man bijusi lielā intervija. Tāpēc man arī neliekas loģiski, ka esmu aktrises profesijā. 

No Ķimeles dabūju sejā glāzi ūdens.

– Šorīt atradu desmit gadus senu TV arhīva raidījumu par tevi, un tur arī tava mamma saka – Kristīne bija neredzams bērns
– Ilgu laiku dzīvoju vienīgi grāmatās. Mamma pat bārās, ka par daudz lasu. Bet tā bija mana pasaule. Un vēl ilgi grāmatu pasaule bija mans glābiņš, kur atgriezties, kad reālajā dzīvē nebija, kā gribētos. 

Lai turpinātu lasīt, reģistrējies!

Iegūsti piekļuvi labākajam saturam, jaunumiem par Tev interesējošām tēmām, podkāstiem un citiem jaunumiem mūsu portālā

Villas Sarunas

Vairāk

Personības

Vairāk

Attiecības

Vairāk

Dzīvesstils

Vairāk

Lasāmgabals

Vairāk

Viedoklis

Vairāk

Praktiski

Vairāk

18+

Vairāk

Abonē