Karīna Rubene: Nekas man par dzīvi nav iemācījis tik daudz kā nāve

«Septembrī Televīzijā, tāpat kā skolā, iesākas jauns darba posms, jo tas ir Televīzijas jaunās sezonas sākums. Mēs sākam Latvijas Televīzijas 70. sezonu ar jaunu sparu un jaunu apņemšanos, skatāmies uz to ar jaunām cerībām,» saka Karīna Rubene – Rīta Panorāmas vadītāja. Televīzija ir viņas pirmā un vienīgā darbavieta, kurā pirms 20 gadiem sāka strādāt Ziņu dienestā.
Līga Blaua
Līga Blaua
Foto: Matīss Markovskis. Stils: Agija Vismane

Jauns sākums

«Mums pašiem ir interesanti, kāda būs jaunā sezona, jo ne visu studijas vadības līmenī izlemto mēs zinām. Es esmu štata darbiniece Ziņu dienestā, un Rīta Panorāma ir mans raidījums, kurā esmu divus rītus nedēļā. Pirmdienas un piektdienas ir manas dienas,» stāsta Karīna. «Rīta Panorāmā esmu gandrīz no pašiem pirmsākumiem, jo raidījumam ir jau desmit gadu, bet man šajā lieliskajā kolektīvā – deviņi. Sākumā vadīju Laika ziņas, bet drīz pēc tam tika izsludinātas proves uz raidījuma vadītāju vietām.

Es tiešām reizēm domāju, ar ko esmu nopelnījusi tās veiksmes, kas man dzīvē dotas.

Ar kolēģiem smejamies, ka mums – Rīta Panorāmas komandai – Ziņu dienestā ir tāda kā pašiem sava mazā republika. Kad mēs beidzam darbu, vakara kolēģi tikai ierodas. Tāpēc ar pārējiem satiekamies lielākoties tikai darba ballītēs vai reizēm ēterā, ja kāds citu aizstāj.

Lai turpinātu lasīt, reģistrējies!

Iegūsti piekļuvi labākajam saturam, jaunumiem par Tev interesējošām tēmām, podkāstiem un citiem jaunumiem mūsu portālā

Villas Sarunas

Vairāk

Personības

Vairāk

Attiecības

Vairāk

Dzīvesstils

Vairāk

Lasāmgabals

Vairāk

Viedoklis

Vairāk

Praktiski

Vairāk

18+

Vairāk

Abonē