Inga Gorbunova: Šķirties ir grūti, sevišķi, ja neesi no otra to gaidījusi

«IEVA man bija kā atspēriens visai turpmākajai profesionālajai dzīvei. Tā no manis daudz paņēma, bet pretī deva vēl daudz vairāk,» šodien atzīst Inga Gorbunova, žurnāla IEVA pirmā redaktore. Līdz kaulam izkodusi mediju biznesa pasauli, viņa pazīst drēbi no visām pusēm. Šobrīd vada pašas izdoto grāmatžurnālu I’mperfekt. Saruna ar Ingu ir kā žurnāls, kuru šķir lapu pa lapai par sievietei aktuāliem jautājumiem un izaicinājumiem, ar kuriem jātiek galā. Un viss – kā jau dzīvē!
Lauma Lūse-Kreicberga
Foto: Jānis Deinats. Stils: Agija Vismane

– Ja tev būtu iespējams aizceļot laikā uz mirkli, kad kļuvi par IEVAS pirmo redaktori, ko tu darītu citādi ar savām šodienas zināšanām un dzīves pieredzi?
– Domāju, ka tajā situācijā neko nedarītu citādi. Jo viena no veiksmes atslēgām toreiz bija spēja ar sirdi sajust, ko vajadzēja sievietēm. Iekšējai sajūtai radošajās profesijās reizēm mēdz būt daudz lielāka nozīme, nekā kādam varbūt šķiet. IEVAS veiksmes stāsts meklējams ne tikai faktā, ka bijām pirmie.

Pāris gadu pirms žurnāla iznākšanas biju nokļuvusi uzmanības lokā savas laulības dēļ.

Tas, ka nezinājām ne to, kā pareizi taisa žurnālus, ne to, ka teorētiski iepriekš būtu bijis jāveido fokusgrupas, jāveic auditorijas pētījumi un tamlīdzīgi, nāca tikai par labu. Veidojām žurnālu, kāda mums pašām pietrūka, rakstījām to, ko pašām gribētos lasīt.

Lai turpinātu lasīt, reģistrējies!

Iegūsti piekļuvi labākajam saturam, jaunumiem par Tev interesējošām tēmām, podkāstiem un citiem jaunumiem mūsu portālā

Villas Sarunas

Vairāk

Personības

Vairāk

Attiecības

Vairāk

Dzīvesstils

Vairāk

Lasāmgabals

Vairāk

Viedoklis

Vairāk

Praktiski

Vairāk

18+

Vairāk

Abonē