Ģirts Krūmiņš par teātri, jauno dzīvi Kuldīgā un šķiršanos: Tas bija mans lēmums

Daudzu iemīļotais aktieris Ģirts Krūmiņš sevi atradis un dziedinājis iedvesmas pilsētā Kuldīgā. Viņš stāsta, ka pēdējo trīs gadu laikā esot mainījies. Taču vārdu straumē kā pērles gliemežvākā joprojām uzmirdz aktiera jūtīgā, labestīgā daba, drosme runāt par sensitīvu savas personības šķautni.
Kaija Zemberga
Foto: no izdevniecības Žurnāls Santa arhīva (Matīss Markovskis)

Ļauties piedzīvojumam

Ar Ģirtu Krūmiņu sarunājamies Kuldīgā, viņa iemīļotajā kafejnīcā Rezidence Kafe Venta, no kuras paveras skats uz pilsētas veco tiltu un Ventas rumbu. Pirms trim gadiem aktieris pameta Jauno Rīgas teātri, kardināli mainīdams savas dzīves dekorācijas. «Nupat biju ceļojumā uz Gruziju, un esmu laimīgs atgriezties Kuldīgā,» par savu jauno dzīvi stāsta aktieris.

Ak Dievs, cik labi, ka ir vieta, kur atgriezties. Kuldīga mani tik ļoti pievelk.

«Nē, man nav vairāk brīvā laika, kopš aizgāju no Jaunā Rīgas teātra! Es vienmēr esmu vēlējies ceļot, ceļojumi ir manas dzīves sastāvdaļa, un dažus braucienus īpaši esmu gribējis piedzīvot, tajā skaitā Gruziju. Viss ir piedzīvojums. Mēs sēžam brīnišķīgā vietā netālu no Ventas rumbas, un arī tas ir piedzīvojums. Arī dzīve Kuldīgā man ir piedzīvojums.

Lai turpinātu lasīt, reģistrējies!

Iegūsti piekļuvi labākajam saturam, jaunumiem par Tev interesējošām tēmām, podkāstiem un citiem jaunumiem mūsu portālā

Villas Sarunas

Vairāk

Personības

Vairāk

Attiecības

Vairāk

Dzīvesstils

Vairāk

Lasāmgabals

Vairāk

Viedoklis

Vairāk

Praktiski

Vairāk

18+

Vairāk

Abonē