Dāvids par lauku šiku, nūdismu un interneta troļļiem: Man raksta, ka izskatos pēc bomža!

«Cilvekīī!» Ar šādu uzrunu pozitīvā balsī viņš iesāk savas īsfilmiņas sociālajos tīklos, kur ik dienas rāda un stāsta par savu darbošanos laukos Bauskas pusē. Plašākai sabiedrībai pazīstams kā modes mākslinieks Dāvids, īstajā vārdā Romans Andrejevs, beidzamajā laikā atpazīstamību gūst kā lauku dzīvesstila influenceris, iedvesmojot vairāk nekā 40 000 sekotāju.
Ilze Klapere
Foto: Matīss Markovskis

Mēs satiekamies Kalnciema kvartāla mājīgajā dārzā, un pirmais, ko pamanu, ir Dāvida brilles – tikai rāmji, bez stikliņiem. «Jums nav stikli brillēs?» es prasu. «Jā, nav gan! Tas ir sen aizgūts trends no Āzijas, jau apmēram pirms gadiem piecpadsmit tur bija ļoti modē nēsāt briļļu rāmjus bez stikliņiem. Man patīk! Redz, kad tevi filmē vai fotografē, bieži vien ir mākslīgais apgaismojums, kas met visādas ēnas.

Ja cilvēkiem jau viedoklis par tevi izveidojies – smalki sapucējies kretīns bez takta izjūtas –, ir grūti to mainīt!

Tādējādi aiz brillēm cilvēki neredz acu grumbas vai maisiņus zem acīm. Bet lai tak redz! Un vispār ir tā – mans tēls ir saaudzis ar brillēm; ja esmu bez tām, cilvēki mani vispār neatpazīst. Līdz es neatveru muti, protams, jo man ir tāda specifiska, nazāla balss, kuru atpazīst,» smejas Dāvids un atzīst, ka pēdējo četru mēnešu laikā, kopš darbojas soctīklos, beidzot dzird par sevi labas atsauksmes. «Pirms tam kādus 25 gadus neko labu par sevi nedzirdēju!»

Lai turpinātu lasīt, reģistrējies!

Iegūsti piekļuvi labākajam saturam, jaunumiem par Tev interesējošām tēmām, podkāstiem un citiem jaunumiem mūsu portālā

Villas Sarunas

Vairāk

Personības

Vairāk

Attiecības

Vairāk

Dzīvesstils

Vairāk

Lasāmgabals

Vairāk

Viedoklis

Vairāk

Praktiski

Vairāk

18+

Vairāk

Abonē