Rīgas dendijs Sakne un kino kritiķe Ceriņa parāda savu mājokli – stilīgs katrā sīkumā

Sabiedrisko attiecību aģentūras Golin Riga vadītājs un partneris Dāvis Dāvids Sakne un kino un teātra kritiķe, kuratore Dārta Ceriņa ir ne vien neticami stilīgs pāris, bet arī apveltīti ar lielisku gaumi. Šo Rīgas centra dzīvokli iekārtojuši paši, spraigu diskusiju rezultātā nonākot pie labākajiem risinājumiem un harmoniska estētiskā rezultāta.
Zane Blanka
Foto: Madara Kuplā

Šis 86 kvadrātmetrus plašais Rīgas centra dzīvoklis iekārtots, kā saka Dāvis, eklektiskā stilā – līdzās dizaina ikonām te vietu atraduši antīki objekti, kas uzieti ceļojumos apmeklētajos krāmu tirdziņos, neliela vietējo mākslinieku darbu kolekcija, kā arī dažādas lietas, kas saimniekiem uzskrējušas tepat, Latvijā, vai ir draugu dāvinātas. Dāvis atzīst, ka svarīgāk par zīmolu vārdiem ir tas, vai personīgā vide spoguļo pašu cilvēku.

Arī katra mazā lietiņa, ko ieliekam plauktā, kaut ko mums nozīmē.

Tas bijis spēcīgs vadmotīvs, izvēloties ikvienu mēbeli, aksesuāru un mākslas darbu, kas atrodas šajā dzīves telpā. Un nav pārspīlēts, sakot – ikvienu –, jo šeit patiešām nav nekā lieka, katra lieta nes kādu īpašu stāstu par kopējām atmiņām, attiecībām vai draudzībām. 

Lai turpinātu lasīt, reģistrējies!

Iegūsti piekļuvi labākajam saturam, jaunumiem par Tev interesējošām tēmām, podkāstiem un citiem jaunumiem mūsu portālā

Villas Sarunas

Vairāk

Personības

Vairāk

Attiecības

Vairāk

Dzīvesstils

Vairāk

Lasāmgabals

Vairāk

Viedoklis

Vairāk

Praktiski

Vairāk

18+

Vairāk

Abonē