Pārdzīvot dēla nāvi un atmosties citai dzīvei. Ilzes Grīnvaldes pārsteidzošais dzīvesstāsts

Ilze Grīnvalde strādā atbildīgu un labi apmaksātu darbu uzņēmumā, kas nodarbojas ar rezerves autodetaļu tirdzniecību Ziemeļeiropā. Viņai tuva arī dizaina, stila un modes pasaule. Ilze ir trīs bērnu māte, vecākā no kuriem šaisaulē vairs nav. Šīs sievietes īpašā spēja – piecelties kājās un nolīdzsvarot dvēseli arī pēc ļoti smagiem dzīves triecieniem.
Selga Amata
Foto: Ieva Andersone, no personiskā arhīva (Renāta Gudele, Vinsents Nātra)

– Ikdienā autodetaļas, bet svētkos – piedalīšanās pasaulslavenā dizaina nama Tiffany&Co organizētā modes skatē, radot priekšstatu par veiksmīgi atrastu laimes formulu – kā tas iespējams, kā savienojams?
– Maizes darbā autodetaļu tirdzniecības uzņēmumā Trodo lieku lietā savu racionālo daļu – valodu prasmi, elastīgu pieeju jaunu zināšanu apguvei, personālvadības iemaņas, spēju ātri reaģēt – visu to, kas man patīk, padodas un allaž ir nodrošinājis materiālo stabilitāti.

Uzzināju, ka esmu adoptēta. Mamma gribējusi to pastāstīt jau agrāk, taču nebijis piemērotas situācijas.

Taču tikai nesen sapratu, ka manī mīt arī otra sadaļa – tas ilgi snaudušais un nerealizētais mākslinieciskā radošuma gēns, kas beidzot nobriedis līdz vajadzībai izpausties. Posms, kas attiecas uz Parīzes modes nedēļu un piedalīšanos Tiffany modes skatē, ir tikai pēdējo gadu izvēle par labu sev un savam pašrealizācijas priekam. Tiffany dizaina nama modes skatē, kas šopavasar notika Montekarlo greznajā Hemitage viesnīcā, pēc mana iznāciena sāka skanēt svilpieni.

Lai turpinātu lasīt, reģistrējies!

Iegūsti piekļuvi labākajam saturam, jaunumiem par Tev interesējošām tēmām, podkāstiem un citiem jaunumiem mūsu portālā

Villas Sarunas

Vairāk

Personības

Vairāk

Attiecības

Vairāk

Dzīvesstils

Vairāk

Lasāmgabals

Vairāk

Viedoklis

Vairāk

Praktiski

Vairāk

18+

Vairāk

Abonē