Kad attiecībās ienāk trešais. Kāpēc mani krāpj un ko darīt tālāk?

Dažkārt šādas durvis pāra attiecībās ir plaši atvērtas, un jābrīnās, ka pa tām jau agrāk kāds nav ienācis. Bet citkārt ir tikai pavisam neliela, gandrīz nemanāma spraudziņa, taču nāk caurvējš, atrauj durvis līdz kājai vaļā, un jā – pāra kopīgajā emocionālajā un intīmajā telpā jau ir ienācis kāds cits… Kā un kāpēc tas var notikt?
Inga Volkova
Foto: Shutterstock

Vai flirts ir krāpšana?

Priekšstatu un uzskatu sistēmas, vērtības un morāles normas cilvēkiem ļoti atšķiras. Pieņemt – ja reiz esi attiecībās, neviens cits nekad neradīs interesi – ir līdzīgi kā ticēt, ka tu nekad nenomirsi. Jo īpaši tad, ja esi komunikabls, atvērts cilvēks, kurš izvēlējies vairāk priecāties par dzīvi, nevis skumt un izvairīties no tā, ko pasaule piedāvā. Dabiski, ka, arī esot pārī, satiksi daudz citu cilvēku, un ļoti iespējams, kāds no tiem tevi aizraus un savaldzinās. Arī esot stabilās attiecībās, dzīvē var ienākt flirts, un pašā par sevi tajā nav nekā nosodāma vai bīstama. Flirts būtībā ir inteliģenta attiecību forma starp vīrieti un sievieti – tā paredz patīkamu fluīdu apmaiņu un apziņu par abpusējām simpātijām, taču vienlaikus arī paredz noteiktas un visai stingras robežas. 

Jūs vairs neskatāties viens uz otru ar interesi, neinteresējaties viens par otra jūtām, pārdzīvojumiem, vēlmēm, paši, bez otra iesaistes, tiekat galā ar savējām –, pakāpeniski attiecībās sāk briest tukšums un atsvešinātība.

Lai turpinātu lasīt, reģistrējies!

Iegūsti piekļuvi labākajam saturam, jaunumiem par Tev interesējošām tēmām, podkāstiem un citiem jaunumiem mūsu portālā

Villas Sarunas

Vairāk

Personības

Vairāk

Attiecības

Vairāk

Dzīvesstils

Vairāk

Lasāmgabals

Vairāk

Viedoklis

Vairāk

Praktiski

Vairāk

18+

Vairāk

Abonē