Aktieris Klāvs Košins: Man jānopelna tas, ka varu sevi saukt par tēti

Dailes teātra aktieris, seriāla Nemīlētie zvaigzne Klāvs Kristaps Košins ar sievu Emanuēlu 2023. gada 27. februārī kļuva par vecākiem dēliņam Jāzepam Martam. Abi mirdzošām acīm, abi priekpilni par dzīvi kopā ar dēlu, neskatoties uz to, ka bērniņa ienākšana šajā pasaulē nebija viegla, viņi pret to izturas ar attieksmi – tagad mēs esam daudz zinošāki… Un pāri visam ir mīlestība.
Ērika Bērziņa
Foto: no personiskā arhīva. Paldies par foto fotogrāfēm Renātei Gudelei un Laura Šulmeisterei!

– Kā sākās jūsu abu stāsts, kā sapratāt, ka vēlaties veidot kopīgu ģimeni? Lasīju, ka iepazināties Kultūras akadēmijas izlaidumā…

Klāvs: Jā, mēs kopā mācījāmies Latvijas Kultūras akadēmijā. Emija laikmetīgās dejas horeogrāfijas kursā, es – teātra režijā. Izlaidumā Emiju ieraudzīju ar citām acīm. 

Emanuēla: Es biju dzirdējusi, ka Klāvs runāja, ka vēlas veidot ģimeni. Atceros, ka tajā brīdī tas man iekrita sirsniņā… Protams, ne jau ar mērķi apprecēties, bet tas daudz ko pateica par Klāvu kā cilvēku, ka viņš nebaidās veltīt sevi ģimenei.

Labi, ka es tur biju. Man bija jāredz, kāda cena ir samaksāta par Jāzepu.

Klāvs: Studiju laikā par mani smejoties teica, ka patiesībā esmu četrdesmitgadīgs onkulis ar jau trīs bērniem… 

Emanuēla: Kopš izlaiduma pagāja astoņi mēneši un mēs apprecējāmies, lai gan studiju laikā draudzīgās attiecības nepārgāja romantiskās. Klāvs man šķita dvēseliski tuvs, bet es viņu uzlūkoju kā tuvu draugu, kuram varu uzticēties… Lai gan domāju, ka tās tuvās attiecības manā zemapziņā jau brieda tos trīs gadus, kamēr studējām.

Lai turpinātu lasīt, reģistrējies!

Iegūsti piekļuvi labākajam saturam, jaunumiem par Tev interesējošām tēmām, podkāstiem un citiem jaunumiem mūsu portālā

Villas Sarunas

Vairāk

Personības

Vairāk

Attiecības

Vairāk

Dzīvesstils

Vairāk

Lasāmgabals

Vairāk

Viedoklis

Vairāk

Praktiski

Vairāk

18+

Vairāk

Abonē