• FOTO: Subatnieks un Nevarauska šoruden apceļos Latviju un rādīs, kā sākt visu no jauna

    Pirmizrāde
    Santa.lv
    Santa.lv
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kristīne Nevarauska un Lauris Subatnieks.
    Foto: Publicitātes foto (Renārs Koris)
    Kristīne Nevarauska un Lauris Subatnieks.
    Ceturtdienas vakarā VEF Kultūras pilī ar vīnu un torti nosvinēta jauniestudējuma «Kā sākt visu no jauna» pirmizrāde. Ieradās aktieru un izrādes veidotāju draugi, ģimenes un domubiedri.

    Lugas Kā sākt visu no jauna pirmizrāde noritēja sirsnīgā atmosfērā. Skatītāju zālē skanēja smiekli un aplausi, bet pēc izrādes turpat uz skatuves savējo lokā tika baudīts vīns un torte.

    Izrāde piedāvā ieskatu amerikāņu dramaturģes Y York emocionālajā un asprātīgajā lugā, kuru iestudējis režisors Gundars Silakaktiņš.

    Tās centrā ir Karls – aktieris Lauris Subatnieks, kurš spēlē emocionāli izsmeltu «ēnu rakstnieku», viņa sieva talantīgā dzejniece Miranda, kuru atveido aktrise Kristīne Nevarauska, kā arī pievilcīgais zobārsts Entonijs, kura loma uzticēta aktierim Mārtiņam Upeniekam.

    Šī ir romantiska aizmiršanas un atcerēšanās komēdija, kas skatītāju vedinās pārdomāt mūžīgās attiecību mīklas, pasmaidīt par ikdienišķām situācijām, kā arī aicinās izprast patiesuma un mīlestības spēku.

    Viens no būtiskākajiem izrādes elementiem būs vārdi un valoda, kas nereti attiecībās visu sarežģī.

    12.oktobrī pulksten 19 izrāde būs skatāma Krustpils Kultūras centrā, 25.oktobrī to izrādīs Mārupes Kultūras centrā, 26.oktobrī pulksten 18 spēlēs Ķekavas Kultūras namā, 27.oktobrī pulksten 16 – Jelgavas Kultūras namā, bet  30.oktobrī tā skatāma kultūras centrā Ulbrokas pērle.Novembra beigās izrāde aizceļos uz Liepāju.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē