• Ābolu un ķirbju biezenis

    15. februāris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ābolu un ķirbju biezenis recepte
    Ābolu un ķirbju biezenis recepte
    Izmēģini gardo ābolu un ķirbju garšu kombināciju!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas

     

    Varianti:

     

    • Izteiksmīgākai garšai vari pievienot rīvētu citrona miziņu, kanēli, krustnagliņas, ingveru.
    • Ābolu un ķirbja biezeņus var vārīt katru atsevišķi un salikt kopā jau gatavus, jo ne visi ķirbji izvārās mīksti reizē ar āboliem. 
    • Ķirbja vietā var ņemt arī burkānus vai kabačus. 
    • Var gatavot biezeni no āboliem vien – bez ķirbja, cukuru pievienojot pēc garšas.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē