Vēlamies Jums piedāvāt trīs krāsainas un bagātīgas receptes, izmantojot KIKKOMAN produktus. Šīs būs vieglas pamācības kā ātri pagatavot maltīti, kas ir bagāta ar umami jeb piekto garšu!
Vistas Stir-Fry ar sojas mērci, apelsīnu un ingveru
4 porcijas, 10min
Sastāvdaļas:
- 3 ēdamk. KIKKOMAN dabiski raudzēta sojas mērce
- 1 tējk. sinepes
- 2 ēdamk. medus
- 3 ēdamk. apelsīnu sula
- 1 tējk. ingvera sakne, rīvēta
- 500g atkauloti vistu šķiņķīši, sagriezti strēmelītēs
- 3 ēdamk. augu eļļa
- 50g zemesrieksti
- 75g cukurzirņu pākstis
- 1 paprika, attīrīta un sagriezta
- 100g sparģeļi, sagriezti
Teriyaki olu nūdeles ar liellopu gaļu
4 porcijas, 10min
Sastāvdaļas:
- 350g liellopu gaļas steiks
- 6 ēdamk. KIKKOMAN Teriyaki mērce ar ceptiem ķiplokiem
- 1 sīpols, nomizots un plāni sagriezts
- 1 paprika, attīrīta un sagriezta
- 200g Edamame pupiņas
- 275g olu nūdeles
Stir-Fry dārzeņi ar kraukšķīgām nūdelēm
4porcijas, 25min
Sastāvdaļas:
Nūdelēm:
- Rapšu eļļa cepšanai
- 150g smalkās rīsu nūdeles Vermichelli
Mērcei:
- 3 ēdamk. KIKKOMAN dabiski raudzēta sojas mērce
- 1 laima sula
- 1 tējk. brūnais cukurs
- 1 ingvera sakne, rīvēta
Dārzeņiem:
- 150g cukurzirņu pākstis, pārgrieztas
- 3 paprikas, attīrītas un sagrieztas
- 1 sīpols, nomizots un plāni sagriezts
- 2 burkāni, sagriezti salmiņos
- 150g mazās kukurūzu vālītes, pārgrieztas
KIKKOMAN – pievieno dzīvei garšu!