- Graudaugu maisījumu gatavo, kā norādīts uz iepakojuma.
- Ķiplokus saberž, sajauc ar 1 ēdamkaroti citrona sulas un čili pārslām, pievieno atlaidinātas, nolobītas garneles, sajauc, lai visas pārklājas, un uz 10 minūtēm atstāj iemarinēties.
- Pannā sakarsē eļļu, liek tajā marinētās garneles, apgrozot cep no abām pusēm, līdz tās maina krāsu un ir gatavas (2 minūtes).
- Noņem no pannas, uzglabā siltas.
- Pannā papildina eļļu, pusmēnešos sagrieztu sīpolu nelielā karstumā apmaisot cep mīkstu.
- Pievieno papriku, apcep un liek klāt uz pusēm pārgrieztus tomātiņus.
- Arī tos īsu brīdi apgrozot cep, tad iemaisa gatavo graudaugu maisījumu, sakapātus pētersīļus un pārējo citrona sulu.
- Maisījumu sadala porcijās, virsū liek ceptās garneles.
*Reklāmas projekts sadarbībā ar Pauluns.