• Graudaugu maisījums ar garnelēm

    Receptes
    13. jūlijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    20m
    Pagatavošana
    10m
    Kopējais laiks
    30m
    2 vērtējumi
    5/5

    • Graudaugu maisījumu gatavo, kā norādīts uz iepakojuma.
    • Ķiplokus saberž, sajauc ar 1 ēdamkaroti citrona sulas un čili pārslām, pievieno atlaidinātas, nolobītas garneles, sajauc, lai visas pārklājas, un uz 10 minūtēm atstāj iemarinēties.
    • Pannā sakarsē eļļu, liek tajā marinētās garneles, apgrozot cep no abām pusēm, līdz tās maina krāsu un ir gatavas (2 minūtes).
    • Noņem no pannas, uzglabā siltas.
    • Pannā papildina eļļu, pusmēnešos sagrieztu sīpolu nelielā karstumā apmaisot cep mīkstu.
    • Pievieno papriku, apcep un liek klāt uz pusēm pārgrieztus tomātiņus.
    • Arī tos īsu brīdi apgrozot cep, tad iemaisa gatavo graudaugu maisījumu, sakapātus pētersīļus un pārējo citrona sulu.
    • Maisījumu sadala porcijās, virsū liek ceptās garneles.

    *Reklāmas projekts sadarbībā ar Pauluns.


     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē