Jaunava
Ēdiena izvēlē apdomīga, jo nevēlas kaitēt veselībai. Taču Jaunava daudz strādā, tai neatliek laika kārtīgai maltītei, bet našķošanās var draudēt ar lieko svaru.
Virtuvē Jaunava dod priekšroku truša vai liellopa gaļai, kas ir liesa un viegli pārstrādājas organismā. Brokastīs izvēlas griķu, mannas, rīsu, prosas vai auzu pārslu putru. Graudi uzlabo gremošanas sistēmas darbību un palīdz kontrolēt svaru. Jaunavas ledusskapī vienmēr ir svaiga gaļa un konservēti produkti.
Pārsteidzoši, taču Jaunavas organismam nekaitē produkti, kuros ir ķīmiskas vielas un konservanti.
Bet produkti, kas nedaudz pastāvējuši vai bojāti, šīs zīmes pārstāvei ir inde un izraisa saindēšanos vai saasina kuņģa un gremošanas sistēmas kaites.
Ēdiena izvēlē Jaunava nav kaprīza – garšo zupas, pusfabrikāti, putras, čipsi.
Pamata maltīti gatavo no gaļas un dārzeņiem. Jaunavai nepatīk trekns ēdiens, tāpēc priekšroku dod vārītai gaļai vai to apcep un pēc tam sautē. Jaunava nesmādē arī cepeti un aukstās gaļas uzkodas, bet piedevām izvēlas dārzeņus, īpaši iecienīti ir kartupeļi vai kartupeļu biezenis, sautēti burkāni vai kāposti.
Tipisks Jaunavas ēdiens ir plovs un dārzeņu salāti ar majonēzi, taču salātiem ir jābūt smalki sagrieztiem. Ēdienu viņai tīk pārkaisīt ar svaigiem zaļumiem – dillēm, pētersīļiem, lokiem.