Lauva
Lauvai patīk izsmalcināta, bagātīga ēdienkarte, taču gatavot gan nav viņas gaumē, tāpēc virtuvē parasti saimnieko kāds cits.
Kad šīs zīmes valdniece ļaujas sevi palutināt ar karaliskām vakariņām, pamatēdienam izvēlas ceptu gaļu, kas gatavota uz atklātas liesmas, vai uz oglēm ceptu šašliku. Gaļa var būt arī vārīta vai sautēta, bet svarīgi to pasniegt karstu, jo Lauva ir Uguns zīme.
Lauva izvēlas labi apstrādātus, kvalitatīvi sagatavotus gaļas produktus, taču tai nav tik svarīgi, no kādas gaļas ēdiens tiek gatavots.
Nepietiekami izcepta vai pārcepta gaļa nav Lauvas gaumē, tāpēc tā velta daudz uzmanības ēdiena gatavošanas procesam, niansēm, eksperimentē ar garšvielām.
Gaļai kā piedevu izvēlas rīsus, sparģeļus, kukurūzu vai olīvas. Dārzeņi Lauvai ir diezgan vienaldzīgi, taču viņas kaislība ir sēnes, augļi. No Latvijas augļiem īpaši iecienīti ir āboli.