Vēzis
Ēdiens Vēzim ir kā balzams dvēselei. Viņš ēdiena gatavošanu pārvērtis par kulta nodarbi. Vēzis ir konservatīvs, priekšroku dod nacionālajai virtuvei un mājās gatavotai maltītei.
Izslēdzis no ēdienkartes pusfabrikātus, konservētus produktus un ēdienu gatavo no svaigiem produktiem. Īpaša vieta Vēža ēdienkartē ir zivīm un jūras veltēm, kas ir ne tikai gardi pagatavotas, bet arī veselīgas. Vēzim garšo zivju zupa, arī cepta vai folijā sautēta zivs ar dārzeņiem ir tipisks šās zīmes pārstāvja ēdiens.
Tāpat Vēža ēdienkartē ir zivju pastēte, salāti, kas gatavoti no jūras veltēm.
Vēža meistarstiķis ir pildīti ēdieni, piemēram, ar sieru, dārzeņiem pildīta zivs, pipari, tomāti. Zivju ēdieniem lieliska piedeva ir rīsi un dārzeņi – burkāni, kartupeļi, saldie pipari. Vēža ledusskapī ir arī dažādi sieri.
Virtuvē viņš eksperimentē ar garšvielām – tās ir Vēža vājība.
Šīs zīmes uzturā ievērojama vieta ir augļiem, tos Vēzis izvēlas salātos un desertā, papildinot ar riekstiem. Labprāt nobauda arī ceptus kastaņus.