Skorpions
Šīs zīmes pārstāvis virtuves mākslas teoriju pārzina itin labi, bet praksē to izmanto reti, jo gatavošana viņam nesagādā prieku. Skorpions pret savu organismu izturas samērā nevērīgi, pat līdz pašiznīcināšanai – ēd vai nu daudz, vai gandrīz nemaz.
Skorpiona virtuve – tā ir cīnītāja virtuve, un ēdieni ir bagāti ar olbaltumvielām, mikroelementiem un makroelementiem. Zivis un jūras produkti ir galvenie Skorpiona ēdienkartē. Zivju ēdienus pasniedz ar vārītiem kartupeļiem vai frī, tos var garnēt arī ar ceptiem tomātiem, baklažāniem, saldajiem pipariem un kartupeļiem.
Šīs zīmes simbols ir vulkāns, un Skorpionam garšo uz atklātas liesmas vai oglēm ceptas zivis un gaļa.
Skorpiona maltītē ir arī zupas. Labprāt pamēģina eksotisku zemju virtuvi – tinteszivi, čūsku, bruņurupuci, varžu kājiņas un citas delikateses.
Viņš piever acis, ja ēdiens ir nedaudz piededzis vai pārsālīts, galvenais – lai ir sātīgi paēdis.
Skorpionam patīk starp ēdienreizēm uzkost. Viņš mēdz tradicionālu ēdienu papildināt ar zivīm, jūras produktiem vai putnu gaļu, piemēram, tradicionāliem Cēzara salātiem pievieno garneles.
Skorpiona ēdienkartē ir arī sēnes. Sēņu zupa, ceptas sēnes vai pica ar sēnēm – tā ir tipiska Skorpiona maltīte. Šīs zīmes pārstāvis ir vienaldzīgs pret augļiem, bet dārzeņi ir kā piedeva zivij vai gaļai. No dabas produktiem Skorpions dod priekšroku riekstiem. Salāti ar grieķu riekstiem ir lieliska alternatīva zivju ēdieniem. Skorpionam patīk ass ēdiens, virtuvē ir bagātīga garšvielu kolekcija, un tās viņš pievieno maltītei. Etalons ir meksikāņu vai korejiešu virtuve.