Balto karstvīnu var baudīt vairāk nekā sarkano karstvīnu, nebaidoties no galvassāpēm. Šādi to gatavo Somijā - vispirms garšvielas vāra ābolu sulā, lai iegūtu saldāku, aromātiskāku, piesātinātāku karstvīnu. Sievietēm garšos ļoti, ļoti…
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
1 pudele vienkārša vācu rīslinga vai amerikāņu šardonē
150 g ābolu sulas
2 ēdamkarotes (bez kaudzes) cukura
citrona un laima mizas šķēles
Garšvielas
pāris smaržīgo piparu, mazs gabaliņš vaniļas pāksts, pāris kardamona sēkliņu, kanēļa standziņa, dažas krustnagliņas, nedaudz gaišo rozīņu (ja vēlaties)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!