• Ķiplokos sautēti āboli

    Piedevas
    11. decembris, 2017
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ķiplokos sautēti āboli
    Ķiplokos sautēti āboli
    Ķiplokos cepti āboli ir neparasts, bet labs savienojums. Receptē ieteicami ne pārāk saldi āboli, citādi saldums sitas cauri un prasās vēl asākas garšvielas.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti

    Ābolus sagriež šķēlēs vai gabaliņos. Uz pannas liek sviestu un šķēlēs sagrieztus ķiplokus, apcep īsu brīdi uz lielas uguns, pievieno ābolus, salviju. Apcep vēl 1 minūti, pielej vīnu un pieber kanēļcukuru. Cep vēl 3 minūtes, tad pasniedz.
     

    Pasniedz kopā ar: Vistas filejas kotletēm

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē