Šis ir sens sicīliešu ēdiens, ko pasniedz tēvu jeb Svētā Džuzepes svētku dienā. Sezonas laikā to gatavo no svaigām, bet ziemā - kaltētām pupām, sanāk vienlīdz garda!
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Lēti
Sastāvdaļas:
400 g izmērcētu kaltētu cūku pupu
1,5 l ūdens
1 vidēji liels fenheļa bumbulis (tradicionali izmanto fenheļa lakstus-to var darīt vasarā,bet arī bumbulim nav ne vainas)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!