• Kartupeļu salāti ar siļķes, dārzeņu tītenīšiem

    9. februāris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kartupeļu salāti ar siļķes, dārzeņu tītenīšiem recepte
    Kartupeļu salāti ar siļķes, dārzeņu tītenīšiem recepte
    Sātīgi, pikanti un veselīgi salāti.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas

     

    Noderīgi!
    ● Labāk izvēlēties siļķu filejas etiķa marinādē, nevis eļļā, – tās būs gan liesākas, gan izvairīsies no neskaidras izcelsmes eļļas. Reizēm ražotāji precīzi norāda eļļas veidu, piemēram, ka izmantota rapšu eļļa, citreiz redzama vien norāde – augu eļļa.
    ● Ja pērc siļķu filejas eļļā, pirms lietošanas eļļu vajadzētu notecināt, noslaucīt papīra dvielī, vai pat filejas paturēt brīdi uz tā, lai liekā eļļa vēl vairāk notek.
    ● Sālītas siļķes apmēram pusstundu ieteicams pamērcēt ūdenī, lai atbrīvotos no pārliekā sāls daudzuma.
    ● Rolmopšiem un siļķu filejām pirms ēšanas vajadzētu novilkt ādu.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē