Sastāvdaļas:
Sastāvdaļas
- 10 vidēji lieli sīpoli
- 1 ēdamkarotes sviesta
- 3 ēdamkarotes eļļas
- 1 tējkarote cukura
- 500 ml baltvīna
- 1 l liellopa buljona
- 10 timiāna zariņi
- sāls
- pipari
- mazliet Vorčesteras mērce
- 50 g konjaka, baltā šerija vai portvīna
Buljonam
- 1-1,5 kg liellopa kaulu
- 4,5 l ūdens
- burkāni
- sīpoli
- selerijas sakne
- pētersīļa sakne
- selerijas kāti
- 1 ķiploka daiviņa
- eļļa un sviests cepšanai
- daži timiāna zariņi
- dažas lauru lapas
- 3 ēdamkarotes tomātu pastas
- 7 smaržīgie pipari
- sāls
Grauzdiņiem
- baltmaize
- sviests
- Čedaras vai cita labi kūstoša, bet pikanta siera