• Ceptas plūmes ar marcipānu un portvīnu

    19. decembris, 2017
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ceptas plūmes ar marcipānu un portvīnu
    Ceptas plūmes ar marcipānu un portvīnu
    Plūmju deserti un plātsmaizes vienmēr ir ļoti kaislīgi un reibinoši to spēcīgā aromāta dēļ. Šis ēdiens gāž no kājām pat rūdītus gardēžus, un ne jau vīns pie vainas! Tas ir krāsu, smaržu un garšu skaistums!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē