• Kā atkaulot vistu

    Kā pareizi?
    5. februāris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kā atkaulot vistu
    Kā atkaulot vistu
    Tīrai, nosusinātai vistai ar virtuves šķērēm vai asu nazi pārgriež muguru visā garumā.

     

    Tīrai, nosusinātai vistai ar virtuves šķērēm vai asu nazi pārgriež muguru visā garumā.

     

    Tīrai, nosusinātai vistai ar virtuves šķērēm vai asu nazi pārgriež muguru visā garumā.


    Ar nazi, griežot cieši gar kaulu un cenšoties nesavainot vistas ādu, izgriež ribiņas un krūškaulu.

     

    Ar nazi, griežot cieši gar kaulu un cenšoties nesavainot vistas ādu, izgriež ribiņas un krūškaulu.

     

    Ar nazi atdalot no tiem gaļu, izgriež lielo šķiņķu kaulus, pārgriežot locītavu saites. 

     

    Ar nazi atdalot no tiem gaļu, izgriež lielo šķiņķu kaulus, pārgriežot locītavu saites. 

     

    Tāpat izgriež stilbu kaulus, atstājot vienīgi galu skrimšļus.

    Izgriež lielākos spārnu kaulus, locītavās pārgriežot saites. Tos var arī atstāt neizgrieztus.

     

    Tāpat izgriež stilbu kaulus, atstājot vienīgi galu skrimšļus. Izgriež lielākos spārnu kaulus, locītavās pārgriežot saites. Tos var arī atstāt neizgrieztus. 

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē