• Vijolniece Katy Tindemark: Ja man nebūtu darba, es pārgulētu ar vīrieti par naudu

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    9. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Šajā nedēļā spraigu skandālu piedzīvoja vijolniece Katy Tindemark, kura tika publiski apvainota bijušā politiķa Alda Gobzema sociālo tīklu kontā. Skandalozais Gobzems publicēja intīma rakstura bildes ar sievieti.

    Lai arī šova «Slavenības. Bez filtra» dalībniece Katy Tindemark ir piedzīvojusi smagu emocionālo pārbaudījumu, viņa uz notiekošo atskatās ar vēsu prātu, neļaujoties Gobzema provokācijām.

    «Ja godīgi man vienalga. Ja viņš grib izklaidēties, lai to dara. [..] Man šobrīd trīc smadzenes, jo man tie video bija daudz. Man pašai būtu interesanti viņus paskatīties!»

    Gobzems viņu apvaino par vieglas uzvedības, taču Katy tam nepiekrīt, jo nekad līdz šim nav nodarbojusies ar prostitūciju.

    «Ir tāds fakts, ka es neesmu gulējusi par naudu un tas ir mans plusiņš. Bet mums bija tāda saruna ar manu pirmo vīru, meitas tēti. Viņš teica, ja nebūtu nekāda darba, viss būtu ciet, viņš man jautāja, vai es varētu pārgulēt par naudu, es viņam atbildēju ar jā!»

    Bet viņa būtu gatava šādu soli spert tikai patiešām kritiskā stāvoklī, kad viņas bērnam nebūtu ko ēst vai finansiāli nevarētu atļauties nopirkt Ziemassvētku dāvanas.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē